Asuinrakennus Näsinmäki Porvoo

Myydään

Näsinmäentie 5, Porvoo 200 m² Tarjousten perusteella

MYYDÄÄN TODELLINEN HELMI VANHOJEN TALOJEN YSTÄVÄLLE!

Näsinmäellä, vain kivenheiton päässä Vanhasta Porvoosta on nyt historiallisten talojen ystävälle todellinen helmi myytävänä. 1900-luvun alkupuolella rakennettu talo on idyllisellä paikalla, aivan Näsin puistometsän reunalla, josta on upeat maisemat joelle ja vanhaan kaupunkiin. Hautausmaan kaunis vanha osa sijaitsee toisella puolella rakennuksen ohi kulkevaa hiekkatietä.

Noin 200 m²:n rakennus on alun perin tehty paritaloksi. Kaksi eri huoneistoa on tällä hetkellä yhdistettynä yhdeksi asunnoksi. Nykyisen huoneiston voi tarvittaessa helposti palauttaa kahdeksi erilliseksi asunnoksi.

Rakennuksen alakerta on noin 110-neliöinen ja siellä on keittiön sekä pienen wc- ja suihkutilan lisäksi neljä asuinhuonetta ja kaksi eteistilaa. Kahden huoneen tunnelmaa lisäävät upeat kaakeliuunit. Molemmista eteisistä on kulku pihaan vanhojen aikojen tunnelmaa henkivien kuistien kautta.

Noin 60-neliöisessä yläkerrassa on kaksi huonetta, joista toinen on aivan äskettäin remontoitu. Toinen huone on täysin remontoimaton, joten uusi omistaja voi muokata sen mieleisekseen.

Noin 150170 m²:n asuintilojen lisäksi rakennuksessa on kaksi kylmää kuistia ja ullakkotilaa.

Rakennus vaatii erilaista perus- ja muuta korjausta. Talon kuntoa ei kaikkien rakenteiden osalta ole voitu tarkastaa. Koska rakennus on vanha ja vaatii korjausta, ostaja ottaa vastattavakseen piilevät virheet korjauskustannuksineen 50´000 euroon saakka, jonka jälkeen myyjä vastaa rakennuksessa mahdollisesti ilmenevistä laatuvirheistä.

Lämmitysjärjestelmä on juuri uudistettu. Kiinteistöllä on tällä hetkellä omat umpikaivot, joten ostajan täytyy huolehtia kunnallistekniikkaan liittymisestä veden ja viemärin osalta. Kustannuksista on tehty konsulttiarvio, jonka mukaan liittymiskustannukset ovat noin 30´000 euroa + arvonlisävero. Ostajan tulee kuitenkin itse tarkistaa liittymisen kustannukset. Nykyinen omistaja ei vastaa arvion oikeellisuudesta. Nykyisellään vesi tulee rakennukseen hautausmaan huoltorakennuksesta.

Kiinteistölle jaetaan hallinnanjakosopimuksella oma hallinta-alue, jonka pinta-ala tulee olemaan noin 750 m².

Kiinteistö myydään tarjousten perusteella. Pyydä tarjousasiakirjat välittäjältä. Lähtöhinnaksi on asetettu 250’000 euroa. Kirjalliset tarjoukset tulee jättää Porvoon seurakuntayhtymän kirjaamoon hallintojohtaja Sari Mankiselle 30. kesäkuuta 2022 kello 16:een mennessä osoitteeseen Lundinkatu 5, 06100 Porvoo. Myyjä pidättää oikeuden neuvotella korkeimman tarjouksen tehneen kanssa. Myyjällä on oikeus hylätä tai hyväksyä tarjoukset. Tarjousten käsittelyaika on noin 6-12 kuukautta.

ESITTELYAJAT ke 8.6. klo 16–18 ja ke 22.6. klo 16–18.

TUNNELMALLINEN KAHDEN ASUNNON RAKENNUS PUISTOMETSÄN REUNALLA!

 

KOHDETIEDOT

SIJAINTI
Katuosoite: Näsinmäentie 5, 06100 Porvoo
Kaupunginosa: Näsinmäki
Ympäristö: Näsinmäen puistometsä, jokivarsi, hautausmaa, Vanha Porvoo, keskusta

TONTTI
Pinta-ala:
Noin 750 m²
Tontin omistus: Oma

RAKENNUS/HUONEISTO
Pinta-alat: Huoneistoala alak. noin 110 m², yläk. noin 60 m² (ei tarkistusmitattu), kokonaisala noin 200 m² (ei tarkistusmitattu)
Rakennusvuosi: 1920
Kiinteistötyyppi: Asuinrakennus
Huoneistoselitelmä: 6 huonetta, keittiö, wc- ja suihkutila, kaksi eteistä, kaksi kylmää kuistia
Kunto, varusteet ja palvelut: Peruskuntoinen, lämmitysjärjestelmä uusittu, osittain pintaremontoitu, oma umpikaivo, painovoimainen ilmanvaihto, kaksi kaakeliuunia, Porvoon vanhan kaupungin ja keskustan palvelut vieressä
Lämmitys: Vesi-ilmalämpöpumppu
Energiatodistus: D2018

MYYNTIHINTA JA KULUT
Myyntihinta: Tarjousten perusteella
Muut kulut: Kiinteistövero noin 61 € (vuonna 2020)

Ominaisuudet

  • Keittiö
  • Lattiakaivo
  • Parkkipaikat
  • Suihku
  • Vesipiste
  • WC

Ota yhteyttä

KTM, LKV Antti Soivio

  • 0400 446553
  • [javascript protected email address]