09 3540 2220

info@toimitilaa.fi

Tehdasrakennus Ruotsinpyhtää Loviisa

Ahlströmintie 1, 07970 Loviisa, Suomi
Tarjousten perusteella

Kohteen kuvaus

STRÖMFORSIN RUUKKIALUEEN MAHTIPONTINEN TEHDASRAKENNUS MYYTÄVÄNÄ JA ERIKOKOISIA TOIMITILOJA MYÖS VUOKRALLE!!!

Ruotsinpyhtäällä, Strömforsin luonnonkauniilla ruukkialueella myydään monien mahdollisuuksien tehdasrakennus. Täältä kätevästi moottoritielle Helsinkiin noin 100 km, Loviisan keskustaan noin 17 km sekä Kotkan suurin satamiin noin 40 km.

Strömforsin tehdas valmistui aikoinaan jo 1947, sittemmin myös laajennettu sekä vuosien mittaan suoritettu jatkuvaa huolto-, kunnossapito ja korjaustoimintaa. Rakennuksen tämänhetkinen kunto on hyvä. Oma iso 10,5 ha tontti, jossa rakennusoikeutta jäljellä. Asfaltoitu ja aidattu suuri piha-alue, jossa autolämmityspaikkoja on aidan sisäpuolella 10 kappaletta. Tehdasalueelta löytyy yhteensä noin 200 autopaikkaa, joista lämmitystolpalla varustettuja autopaikkoja on 156 kappaletta.

Tehdasrakennuksen kerrosala on 14710m², josta 8880 neliötä on lämmintä tuotantotilaa ja lisäksi löytyy erillistä toimistotilaa kolmessa eri kerroksessa yhteensä noin 1880m². Hyväkuntoiset tuotanto- ja toimistotilat ovat helposti muunneltavissa pienemmiksi osastoiksi useaan eri tarpeeseen. Tuotantotilan vapaa korkeus on 4m ja lattiamateriaali on maalattu/akryylipinnoitettu betoni.

Varastotilaa on yhteensä 2714m², josta 2513m² on lämmintä tilaa. Varastotilan päädystä löytyy kaksi lastauslaituria nosto-ovilla. Kaikilta osastoilta on trukkiyhteys lastauslaitureille. Tehtaan varastotilojen suurin vapaa korkeus on 6m.

Rakennuksen lämmitys toimii kattilalaitoksella, jossa polttoaineena polttoöljy. Tehtaalla on oma muuntamo, sähkönsyöttönä 2 erillistä 20 kV linjaa (5 MW ja 2 MW, tehonnosto mahdollinen).

Tehtaalla valmistui monen vuoden ajan sähköasennustarvikkeita ja sittemmin rakennus on toiminut myös sirkkakasvattamona ja serverihallina. Osassa tehdaskiinteistöä toimii tällä hetkellä Eaglekarting yrityksen noin 300metriä pitkä karting rata ja Strömfors Dog Sports koiraharrastusseura vuokraa tällä hetkellä osan tehtaan keskihallitilasta koira-agility rataa varten. Lisäksi tehtaan pienistä tuotantotiloista muutama on tällä hetkellä jo vuokrattuna. Tehtaan kahteen tuotantotilaan on asennettu mustasirkkojen kasvattamo, joka sittemmin lopetti toimintansa. Tiloissa edelleen kasvattamotoiminnan valmius.

NYT HARVINAINEN MAHDOLLISUUS SIJOITTAJALLE TAI KEHITTÄJÄLLE OSTAA OMA TEHDAS MONEEN KÄYTTÖÖN TAI YRITYKSILLE VUOKRATA ERIKOKOISIA TOIMITILOJA!!!

 

KOHDETIEDOT

SIJAINTI
Osoite: Ahlströmintie 1, 07970 Ruotsinpyhtää
Kaupunginosa: Loviisa
Ympäristö: Strömforsin ruukki

RAKENNUS/HUONEISTO
Pinta-alat: Yhteensä 14710 m², josta 8880 m² lämmintä tuotantotilaa
Huoneistoselitelmä: Tuotantotiloja, toimitiloja, toimistoja, varastotiloja, serverikeskus, karting rata, koira-agility rata, sirkkakasvattamo valmius ja suuri piha-alue
Kunto: Hyvä
Rakennusvuosi: 1947, jatkuva kunnossapito- ja huoltotoimintaa 
Vapautuu: Osittain vuokrattu
Pysäköinti: Pihalla

TONTTI
Pinta-ala: 10,5 h
Rakennusoikeus: Tontilla on rakennusoikeutta vielä jäljellä

MYYNTIHINTA
Myyntihinta: Tarjousten perusteella (myyjä pidättää oikeuden itsellään hyväksyä tai hylätä tarjouksia)
Kulut: Pyydä erittely käyttökuluista

VUOKRAHINTA
Kuukausivuokra: Alkaen 4€/m²/kk
Sähkö: Mittauksen mukaan
Vesimaksu: Mittauksen mukaan
Lämmitys: Mittauksen mukaan
Muuta: Minimisopimusaika on 6kk ja vakuus on 3kk vuokraa vastaava summa

Ota yhteyttä

KTM, LKV Antti Soivio
KTM, LKV Antti Soivio
antti@soivio.fi0400-446553

Enquire about this property