09 3540 2220

info@toimitilaa.fi

Asuinrakennus Näsinmäki Porvoo

Näsinmäentie 5, 06100 Porvoo, Suomi
Tarjousten perusteella

Kohteen kuvaus

MYYDÄÄN TODELLINEN HELMI VANHOJEN TALOJEN YSTÄVÄLLE!!!

Näsinmäellä, vain kivenheiton päässä Vanhasta Porvoosta on nyt historiallisten talojen ystävälle todellinen helmi myytävänä. 1900-luvun alkupuolella rakennettu talo on idyllisellä paikalla, aivan Näsin puistometsän reunalla, josta on upeat maisemat joelle ja vanhaan kaupunkiin. Hautausmaan kaunis vanha osa sijaitsee toisella puolella rakennuksen ohi kulkevaa hiekkatietä.

Noin 250m²:n rakennus on alun perin tehty paritaloksi. Kaksi eri huoneistoa on tällä hetkellä yhdistettynä yhdeksi asunnoksi. Nykyisen huoneiston voi tarvittaessa helposti palauttaa kahdeksi erilliseksi asunnoksi. Rakennuksen alakerrassa on keittiön sekä pienen wc- ja suihkutilan lisäksi neljä asuinhuonetta ja kaksi eteistilaa. Kahden huoneen tunnelmaa lisäävät upeat kaakeliuunit. Molemmista eteisistä on kulku pihaan vanhojen aikojen tunnelmaa henkivien kuistien kautta.

Yläkerrassa on kaksi huonetta, joista toinen on aivan äskettäin remontoitu. Toinen huone on täysin remontoimaton, joten uusi omistaja voi muokata sen mieleisekseen.

Rakennus vaatii erilaista perus- ja muuta korjausta. Lämmitysjärjestelmä on juuri uudistettu. Kiinteistöllä on tällä hetkellä omat umpikaivot, joten ostajan täytyy huolehtia kunnallistekniikkaan liittymisestä veden ja viemärin osalta. Vesi tulee nyt rakennukseen hautausmaan huoltorakennuksesta. Ostajan on lisäksi ostettava kiinteistölle oma sähköliittymä.

Kiinteistölle jaetaan hallinnanjakosopimuksella oma tontti, jonka pinta-ala tulee olemaan noin 500-600m².

Kiinteistö myydään tarjousten perusteella. Lähtöhinnaksi on asetettu 250’000 euroa. Kirjalliset tarjoukset tulee jättää Porvoon seurakuntayhtymän kirjaamoon hallintojohtaja Sari Mankiselle 31. maaliskuuta 2021 kello 12:een mennessä osoitteeseen Lundinkatu 5, 06100 Porvoo. Myyjä pidättää oikeuden neuvotella korkeimman tarjouksen tehneen kanssa. Myyjällä on oikeus hylätä tai hyväksyä tarjoukset.

TUNNELMALLINEN KAHDEN ASUNNON RAKENNUS PUISTOMETSÄN REUNALLA!!! 

 

KOHDETIEDOT

SIJAINTI
Katuosoite: Näsinmäentie 5, 06100 Porvoo
Kaupunginosa: Näsinmäki
Ympäristö: Näsinmäen puistometsä, jokivarsi, hautausmaa, Vanha Porvoo, keskusta

TONTTI
Pinta-ala:
Noin 500m²
Tontin omistus: Oma

RAKENNUS/HUONEISTO
Pinta-alat: Noin 250m²
Rakennusvuosi: 1920
Kiinteistötyyppi: Asuinrakennus
Huoneistoselitelmä: 6 huonetta, keittiö, wc- ja suihkutila, kaksi eteistä, kaksi kylmää kuistia
Kunto, varusteet ja palvelut: Peruskuntoinen, lämmitysjärjestelmä uusittu, osittain pintaremontoitu, oma umpikaivo, painovoimainen ilmanvaihto, kaksi kaakeliuunia, Porvoon vanhan kaupungin ja keskustan palvelut vieressä
Lämmitys: Vesi-ilmalämpöpumppu

MYYNTIHINTA
Myyntihinta: Tarjousten perusteella

Ota yhteyttä

KTM, LKV Antti Soivio
KTM, LKV Antti Soivio
0400-446553

Enquire about this property