09 3540 2220

info@toimitilaa.fi

Vuokrataan varasto- ja työtilaa Loviisa

Johtajantie 1, 07900 Loviisa, Suomi
7,00€//m²/kk+Alv

Kohteen kuvaus

VUOKRATTAVANA VARASTOTILAA TUOTANTORAKENNUKSESTA LOVIISASSA!!!

Loviisan uudella teollisuusalueella vuokrattavana edullista lämmintä varastotilaa. Soveltuu myös työtiloiksi ja harrastetiloiksi.

Varastotiloja voidaan vuokrata noin 105m² kokoisina tiloina ja niitä voidaan tarvittaessa myös yhdistää tai vuokrata koko 1000m² kokonaan. Osassa tiloja myös vesipiste varaus. Kiinteistöön on yhteinen nosto-ovi ja varastotiloihin kulku oman käyntioven kautta. Kiinteistössä kestävä betonilattia, leveä käytävä ja erinomainen valaistus. Yhteiset wc- ja suihkutilat sekä pukuhuone käytössä.

POHJAKUVAAN MERKITTY TILOJEN VARAUSTILANNE!

Kiinteistössä on iso piha-alue, missä runsaasti pysäköintitilaa ja isommatkin yhdistelmät mahtuvat pihassa kääntymään. Pitkä ja leveä lastauslaituri, johon mahtuu useampi auto purkamaan samaan aikaan. Takapihalle mahdollisuus myös pystyttää pressuhalli kokoluokassa 1000-2000m² (rakennusoikeutta jäljellä 2000m²).

Samassa rakennuksessa on varastointipalvelua tarjoava yritys, jolta voi ostaa logistiikkapalveluita. Yritys vuokraa myös varastotilaa lavapaikkoina.

Varastotilojen lisäksi mahdollisuus vuokrata toimistotilaa samasta kiinteistöstä. Toimistoja on 6 kpl kokoluokassa 10-16m². Toimistotiloista löytyy yhteiset wc-tilat, keittiö ja neuvotteluhuone. Katso tästä lisää: https://www.toimitilaa.fi/property/johtajantie-1-vuokrataan-tyylikkaita-toimistohuoneita-loviisa/

ERINOMAISET TILAMAHDOLLISUUDET MONENLAISEEN TYÖSKENTELYYN JA VARASTOINTIIN!!!

 

KOHDETIEDOT

SIJAINTI
Osoite: Johtajantie 1, 07900 Loviisa
Ympäristö: Loviisan uusi teollisuusalue

RAKENNUS/HUONEISTO
Pinta-alat: Noin 100-800m²
Huoneistoselitelmä: Varastotiloja/harrastetiloja, yhteiset sosiaali- ja wc-tilat
Kunto, varusteet ja palvelut: Hyvä kunto
Vapautuu: Nopeasti
Pysäköinti: Pihalla/kadulla

VUOKRAHINTA
Kuukausivuokra: 7€/m²/kk+Alv
Sähkömaksu: Sisältyy vuokraan
Lämmitys: Sisältyy vuokraan
Vesi: Sisältyy vuokraan
Muuta: Vakuus 3kk vuokraa vastaava summa, minimisopimus mielellään 12kk, mutta lyhyemmätkin sopimukset huomioidaan. Luottotietojen on oltava kunnossa.

Ota yhteyttä

KTM, LKV Antti Soivio
KTM, LKV Antti Soivio
antti@soivio.fi0400-446553

Enquire about this property