09 3540 2220

info@toimitilaa.fi

Monien mahdollisuuksien edustusvilla Tallinna Viro

Vaisi, Lääne County, Viro
850 000,00€

Kohteen kuvaus

VIIMEISEN PÄÄLLE VIIHTYISÄ EDUSTUSVILLA VIROSSA MYYNNISSÄ – VALMIS LIIKETOIMINTA KAUPANPÄÄLLE!!!

Tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta viihtyisä, erittäin komea huvilarakennus myynnissä! Hulppean kokoiseen 22,5ha tonttiin mahtuu huvilarakennelmien lisäksi 10ha tunnettu sieni- ja marjametsä, idyllistä maalaismaisemaa silmän kantamattomiin ja erittäin hyvin hoidettu kartanopuutarha. Piha-alue on huippuunsa tyylitelty, yli 3000m² kävely- ja ajoväyliä varten tehty kivetys punaisesta uunikivestä. Villanalueen porteilla valvoo kaksi mahtipontista leijonapatsasta ja metalliset pääportit ovat historiallisesti 1800-luvulta entisen Keilan kaupungin kirkon portit.

Liiketoiminta perustuu tällä hetkellä Kenest Projekt Oü osakeyhtiön kokous-, juhla- sekä majoituspalveluiden tarjontaan. Villa Novan kartano tarjoaa upeat puitteet yritystoiminnalle ja kaikki onkin valmista uutta yritystoiminnan pyörittäjää varten. Kartanossa on niin paljon tilaa, että ne mahdollistavat monenlaisten unelmien toteuttamiseen. Tunnelmalliset puitteet esimerkiksi juhlatapahtumien tai majoitustoiminnan pyörittämiseen, miksei hyvinvointi- ja luontomatkailuun tai vaikka omaan käyttöön!

Kiinteistökokonaisuuteen kuuluu päärakennus, iso useamman auton tallirakennus, vierastalo, idyllinen myllyrakennus sekä saunatilat. Kaikki rakennukset ja rakennelmat ovat erinomaisessa kunnossa. Päärakennuksessa hienot salit juhliin kokoustilaisuuksiin ja tunnelmallisiin illallisiin. Yhteensä Villa Nova majoittaa 65 henkilöä ja juhlasaliin mahtuu noin 100 vierasta.

Modernia viihtyvyyttä lisäämään on päärakennuksen kattoon asennettu sähkölämmitys sulattamaan lumia talvella sekä ulkoterassilla lattialämmitys. Keittiössä ranskasta tuotu monitoiminen hella, joka toimii kaasulla/sähköllä tai puilla.

Nyt olisi oiva mahdollisuus tehdä huvilahaaveista totta ja ostaa unelmien Villa Nova  liiketoiminnalla ainutlatuisissa puitteissa!

Tunnelmaan pääset Villa Novan ilmakuva videoesityksellä täältä: https://youtu.be/k6OD_MzQhlc ja Villa Novan kotisivuille täältä: https://www.villanova.ee/

MAHDOLLISUUDET MONEEN, TARTU TILAISUUTEEN JA TOTEUTA HUVILAUNELMAASI HULPPEISSA PUITTEISSA!!!

 

KOHDETIEDOT

SIJAINTI
Osoite: Söödi talu, Vaisi küla Nova vald, Läänemaa 91101
Kaupunginosa: Läänemaa
Ympäristö: Idyllinen kartanomaisema

RAKENNUS/HUONEISTO
Pinta-alat: 700m² + 60m² + 30m² + 200m² + 100m² + 200m²
Huoneistoselitelmä: Kartanorakennus, kellari, myllyaitta, saunatilat, yksi majoitusrakennus sekä autotallirakennus
Kunto: Hyvä kunto
Varusteet ja palvelut: Majoituspalvelut, kokous- juhla-, ja saunatilat
Vapautuu: Sopimuksen mukaan
Pysäköinti: Pihalla
Tontti: 22,5h

MYYNTIHINTA
Myyntihinta: 850’000€
Muut kulut: 170-1200€/kk

Ota yhteyttä

KTM, LKV Antti Soivio
KTM, LKV Antti Soivio
antti@soivio.fi0400-446553

Enquire about this property