09 3540 2220

info@toimitilaa.fi

Myydään asuin-, toimisto- ja liikerakennus Keskusta Loviisa

Kuningattarenkatu 22, 07900 Loviisa, Suomi
Tarjousten perusteella

Kohteen kuvaus

LOVIISAN SEURAKUNNAN TOIMITALO ETSII UUTTA KÄYTTÖÄ!!!

Hyvällä sijainnilla Loviisan Keskustassa monien mahdollisuuksien kiinteistö on myytävänä tarjousten perusteella.

Rakennus on tähän asti ollut Loviisan seurakuntakeskus käytössä. Kellarikerros on pääosin nuoriso- ja kokoontumistila käytössä ja lisäksi kerroksessa on arkisto- ja varastotilaa ja suihku- sauna- ja sosiaalitilat.  Ensimmäisessä kerroksessa on toimisto- ja työhuoneita. Kerroksen tilat on pintaremontoitu noin 7-8 vuotta sitten. Osassa tiloista on asennettu myös jäähdytys. Toisessa kerroksessa on sali- ja kokoontumistiloja sekä sosiaalitiloja. Tilat ovat pääosin alkuperäisessä kunnossa. Kolmannessa kerroksessa on 3 kappaletta asuntoja, joista kaksi kappaletta on kaksioita 2h+k ja lisäksi yksi 3h+k. Päätyasunnoissa on lisäksi terassiparvekkeet. Asunnot ovat pääosin tyydyttävässä kunnossa.

Lämmitysmuotona kohteessa on kaukolämpö ja lämmönjakotapana kohteessa on patterit. Rakennuksessa koneellinen ilmanvaihto ja kolme neljästä ilmanvaihtokoneista on uusittu, mutta yksi on alkuperäinen.

Vuonna 1960 valmistuneessa kiinteistössä on 10 vuotta sitten tehty pintaremonttia. Lisäksi kiinteistön ikkunat on uusittu. Kohde vaatii kuitenkin peruskorjausta. Kiinteistössä on todettu sisäilmaongelma ja käyttövesiputkirikko.

Kohteen käyttökulut ovat vuonna 2018 olleet noin 31’647€, josta lämmityskulujen osuus on ollut 18’567€, sähkön osuus on ollut 5’702€, veden osuus 2’183€ ja kiinteistövero 5’195€.

MONIEN MAHDOLLISUUKSIEN KOHDE SIJOITTAJALLE TAI KEHITYSHANKKEENA KEHITTÄJÄLLE!!!

 

KOHDETIEDOT

SIJAINTI
Katuosoite: Kuningattarenkatu 22, 07900 Loviisa
Kaupunginosa: Keskusta
Ympäristö: Loviisan Keskusta

TONTTI
Omistus: Oma
Pinta-ala: 1063m ²
Kaava: YK1 (Seurakunnallisten rakennusten korttelialue, jossa 1/3 kerrosalasta saa käyttää asumistarkoitukseen ja pohjakerroksesta 1/3 myymälätiloihin).
Kiinteistötunnus: 434-1-8-935

RAKENNUS/HUONEISTO
Pinta-alat: Noin 1400m² (ei tarkastusmitattu)
Huoneistoselitelmä: Asuin-, toimisto- ja liikerakennus
Hissi: Ei
Kerros: 4
Rakennusvuosi: 1960
Kunto, varusteet ja palvelut: Tyydyttävä kunto, rakennus vaatii peruskorjausta. Kaikki Loviisan keskustan palvelut lähellä
Vapautuu: Sopimuksen mukaan
Pysäköinti: Kadulla/pihalla

MYYNTIHINTA
Myyntihinta: Tarjousten perusteella
Käyttökulut: Noin 31’647€/v

Ota yhteyttä

KTM, LKV Antti Soivio
KTM, LKV Antti Soivio
antti@soivio.fi0400-446553

Enquire about this property