09 3540 2220

info@toimitilaa.fi

Sijoituskohde Viinikkala Vantaa

Nuolitie 2, 01740 Vantaa, Suomi
1 141 947,00€

Kohteen kuvaus

MYYDÄÄN TÄYTEEN VUOKRATTU SIJOITUSKOHDE VANTAALLA!!!

Nyt myynnissä uudenveroista toimi- ja varastotilaa Vantaalla aivan Kehä III:n varrella. Myynnissä olevat tilat käsittävät neljä erillistä tilaa rakennuksen kaikista 15 tilasta. 524m² suuruiset tilat on jaettu neljän hyvän vuokralaisen käyttöön. Tilat myydään omina osakkeinaan ensisijaisesti yhtenä kokonaisuutena.

Tila 1. on kooltaan noin 265m² ja tila 2. noin 131m² + parvi 65m². Tila 3. on jaettuna kahdeksi eri tilaksi kahden eri vuokralaisen tarpeisiin. Molemmat tilat ovat noin 65m² ja niissä on kummassakin parvitilaa noin 16-17m². Myynnissä olevat tilat on rajattu pohjakuvaan punaisella värillä.

Tilojen vuosituotto on erinomainen, 10 prosenttia. Tuotto on hyvin ennakoitavissa, sillä kaikki tilat ovat vuokrattuna pääomavuokrasopimuksella, jolloin vuokralaiset maksavat vuokran lisäksi niin hoitovastikkeen kuin käyttökulut.

Vuonna 2015 valmistuneessa rakennuksessa sijaitsevat tilat ovat erittäin hyväkuntoiset, materiaalit ovat laadukkaita ja aikaa kestäviä. Kiinteistössä on maalämpö ja nyt myynnissä olevissa tiloissa on huonekohtainen jäähdytys ilmalämpöpumpuilla.

Yhtiöllä on oma tontti.

Kohde sijaitsee poikkeuksellisen hyvällä paikalla Kehä III:n varrella Tuusulanväylän ja Tampereentien välissä. Ohi kulkee päivittäin jopa 70’000 autoa, mikä takaa alueen yrityksille loistavan näkyvyyden. Ympäristössä on runsaasti liikeyrityksiä ja palveluita on hyvin tarjolla. Lähistöllä ovat muun muassa Kauppakeskus Jumbo sekä Helsinki-Vantaan lentokenttä.

Alue on koko Suomen mittakaavassa yksi parhaiten kehittyvistä ja kasvavista seuduista. Nykyisellä omistajalla ei ole ollut tiloissaan yhtään tyhjää kuukautta, sillä tilat on hyvin helppo vuokrata uudelleen.

POIKKEUKSELLISEN HYVÄ SIJAINTI KEHÄ III:n VARRELLA!!!

 

KOHDETIEDOT

SIJAINTI
Katuosoite: Nuolitie 2, 01740 Vantaa
Kaupunginosa: Viinikkala
Ympäristö: Teollisuus- ja toimistoaluetta, autoliikkeitä

RAKENNUS
Pinta-alat: 524m² + parvitilaa 101m²
Rakennusvuosi: 2015
Kiinteistötyyppi: Toimitilarakennus
Tilatyyppi: Toimitila
Kunto, varusteet ja palvelut: Erittäin hyväkuntoinen
Pysäköinti: Pihassa
Lämmitys: Maalämpö, ilmalämpöpumppu
Vesi ja viemäri: On 

MYYNTIHINTA
Velaton myyntihinta: 1’141’947€
Velkaosuus: 300’000€
Hoitovastike: Veloitetaan vuokralaiselta

KULUT
Sähkö- ja vesimaksu: Veloitetaan vuokralaiselta
Lämmitys: Veloitetaan vuokralaiselta

Ota yhteyttä

KTM, LKV Antti Soivio
KTM, LKV Antti Soivio
0400-446553

Enquire about this property