09 3540 2220

info@toimitilaa.fi

Myydään hallitiloja autoharrastajille Kuninkaanportti Porvoo

Tiemestarinkatu 2, 06500 Porvoo, Suomi
Alkaen 59 800,00€

Kohteen kuvaus

AUTOHARRASTAJALLE MYYNNISSÄ PALA PARATIISIA SPEEDHOOKED GARAGEN VARIKOLTA!!!

Nyt mahdollisuus ostaa oma hallitila tai useampi viimeisen päälle tehdystä autoharrastajien hallikiinteistöstä. Laadukkaat tilat autojen säilytykseen ja harrastamiseen!

Hyvin valaistu korkea hallitila, johon on isot paljeovet. Paljeovissa pitkät isot ikkunat tuo paljon valoa tilaan. Sisään mahtuu hyvin useampi auto. Säilytystilaa autoille saa lisäksi esimerkiksi hallinosturilla toteutettuna kahteen tasoonkin. Jokaisessa tilassa on koko tilan leveydeltä lattiakaivo hiekan ja öljynerotuksella. Tiloissa vesipiste- sekä viemärivaraukset ja oma sähköliittymä. Harrastamisen lisäksi tiloihin voi kalustaa esimerkiksi toimisto- tai oleskelutilan. Lämmitys ja jäähdytys on toteutettu tilakohtaisilla ilmalämpöpumpuilla.

Myynnissä myös kaksi täysin valmista tilaa, missä pienet toimisto- ja oleskelunurkkaukset.

Rakennus on hyvässä kunnossa ja aikoinaan rakennettu erittäin tukevasti juuri autojen säilyttämiseen sekä raskaan kaluston korjaamiseen soveltuvaksi. Nyt pinnat ovat kauttaaltaan remontoitu. Jotain remontteja on tulevaisuudessa tulossa, kuten kattopinnoitteen uusiminen sekä kunnallistekniikkaan liittyminen.

Varikon toisessa päädyssä on kahdessa kerroksessa SpeedHooked Garage klubitilat. Tiloissa kahvinurkkaus, wc-tilat, tyylikäs oleskelutila sekä muun muassa miniautorata ja ajosimulaattori. SpeedHooked Garage klubin jäseneksi voi kuka vaan liittyä! Varikon tiloissa on klubilaisten käytössä laadukas, valoisa, tilava ja hieno pesuhalli. Pesuhallin vieressä on SpeedHooked Garage korjaamotila, jossa toteutuu ammattitaidolla erikoisautojen huoltoa ja entisöimistä.

Halli on omalla tontilla. Alueella piha-alueet ovat asfaltoituja ja siistejä. SpeedHooked Garage klubi järjestää satunnaisesti isoja autoharrastajien tapahtumia, jolloin piha on tällöin tapahtuman järjestäjän käytössä koko tapahtuman ajan.

Hallitilat eivät sovellu autopesulaksi eikä autokorjaamoksi. Tiloja myydään autoharrastajille, joille auto-lifestyle on yhteinen tekijä. Piha-alueella ei saa varastoida mitään.

Nopea ja lyhyt matka Kuninkaanporttiin myös Helsingistä, Mäntsälästä, Järvenpäästä sekä tietenkin myös Kotkasta ja Kouvolasta.

SPEEDHOOKEDIN VARIKOLLE TULLAAN PIDEMMÄLTÄKIN – ÄLÄ AJA UNELMIESI AUTOVARIKON OHITSE – LIITY NYT MUIDEN AUTOHARRASTAJIEN JOUKKOON PORVOON KUNINKAANPORTISSA!!!

 

KOHDETIEDOT

SIJAINTI
Katuosoite: Tiemestarinkatu 2, 06500 Porvoo
Ympäristö: Kuninkaanportti

TONTTI
Tontin omistus: Oma tontti
Kaava: Ei kaavaa (Yleiskaavassa rautatieasema, kunhan rata rakennetaan)

RAKENNUS
Pinta-ala: Yhden hallitilan koko noin 45m² (tiloja voidaan yhdistää isommiksi tiloiksi)
Rakennusvuosi: Kiinteistö remontoitu 2018 pinnoiltaan
Kiinteistötyyppi: Autotalli/hallirakennus
Tilatyyppi: Hallitila, toimisto- ja sosiaalitilat
Kunto, varusteet ja palvelut: Remontoidut tilat, lattiakaivo, vesipistevaraus ja paljeovet
Pysäköinti: Pihalla
Lämmitys: Sähkölämmitys (ilmalämpöpumppu)
Vesi ja viemäri: Oma järjestelmä, mutta tarkoitus liittyä kunnallistekniikkaan
Vapautuu: Heti vapaa

MYYNTIHINTA
Myyntihinta: Alkaen 59’800€ (velaton)

KULUT
Sähkö- ja vesimaksu: Mittauksen mukaan
Lämmitys: Kulutuksen/Mittauksen mukaan
Hoitovastike: Ei vielä tiedossa (arvio 1-2€/m2)

KATSO ALLA MUUTAMAN TILAN VIRTUAALIESITTELY! (kuva pyörii hiirellä)

360° Virtual Tour

Ota yhteyttä

KTM, LKV Antti Soivio
KTM, LKV Antti Soivio
antti@soivio.fi0400-446553

Enquire about this property