Toimitilavälitystä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Porvoossa

Etsitkö toimitilallesi vuokralaista tai omistajaa?

Tarjoamme nopean ja kustannustehokkaan tavan kaikille kiinteistöjen sekä huoneistojen omistajille tai edustajille kohteiden myymiseen tai vuokraamiseen. Toimitilaa.fi Oy -tiimi toimii pääkaupunkiseudulla ja Porvoossa nopeasti ja ammattitaidolla. Meillä kohde on markkinoinnissa 24 tunnissa! Yrityksemme on panostanut erityisesti kohdeilmoituksiin. Kohdetiedot ovat runsaat ja aina oikein. Ilmoituksissa on pohjakuvat, vuodenaikaan liittyvät monipuoliset valokuvat sekä usein myös 360-kuvat. Joistakin kohteista on tehty myös esittelyvideoita.

Tavoitteenamme on välittää kohteet poikkeuksetta mahdollisimman nopeasti ja parhaaseen mahdolliseen hintaan. Arvioimme alueen hintatason tilastojen pohjalta ja pyrimme saamaan aina parhaan mahdollisen hinnan kohteista. Näytöillämme käyneistä keskimäärin joka toinen vuokraa tilan!

Teemme kaikenkattavat ja tarkat sopimusasiakirjat jokeiselle toimeksiannolle. Juristimme vastaa siitä, että kaikki kauppakirjat ja sopimukset on laadittu oikein, lain ja hyvän välitystavan mukaan.

Tapamme toimia toimitilavälittäjänä on kiistatta tehokas! Kaikki välityksessämme olevat kohteet ovat markkinoinnissa jokaisessa tärkeimmässä portaalissa, kuten oikotie.fi, toimitilat.fi ja Kauppalehden toimitilaportaali sekä tietysti omilla toimitilaa.fi -sivuillamme. Toimitilaa.fi -sivuilla vierailee kuukausittain jopa 4000 kävijää!!! Markkinoimme kohteita myös paikan päällä erilaisin kyltein ja banderollein. Käytämme kohdemarkkinoinnissa sosiaalisen median kanavia, lehti- ja suoramainontaa sekä telemarkkinointia.

Tehokas toimitilavälittäjä – vuosittain yli 200 kohdetta!!!

Toimitilaa.fi -välitysprosessiin voit tutustua tässä: