09 3540 2220

info@toimitilaa.fi

Tarjoamme nopean ja kustannustehokkaan tavan kaikille kiinteistöjen sekä huoneistojen omistajille tai edustajille myydä tai vuokrata kohteita pääkaupunkiseudulla ja Porvoossa. Toimitilaa.fi Oy – tiimi toimii nopeasti ja ammattitaidolla, meillä kohde on markkinoinnissa 24 tunnissa! Yrityksemme on erityisesti panostanut kohdeilmoituksiin. Kohdetiedot ovat kaiken kattavat ja aina oikein. Ilmoituksissa on pohjakuvat, vuodenaikaan liittyvät monipuoliset valokuvat sekä usein myös 360-kuvat. Joistakin kohteista on tehty myös esittelyvideoita.

Tavoitteenamme on aina välittää kohteet mahdollisimman nopeasti ja parhaaseen mahdolliseen hintaan. Arvioimme alueen hintatason tilastojen pohjalta ja pyrimme saamaan aina parhaan mahdollisen hinnan kohteista. Näytöillämme käyneistä keskimäärin joka toinen vuokraa tilan!

Teemme kaikenkattavat ja tarkat sopimusasiakirjat jokeiselle toimeksiannolle. Juristimme vastaa, että kaikki kauppakirjat ja sopimukset on laadittu oikein, lain ja hyvän välitystavan mukaan.

Tapamme toimia toimitilavälittäjänä on kiistatta tehokas ja laajalevitteinen! Kaikki välityksessämme olevat kohteet ovat markkinoinnissa kaikissa tärkeimmissä portaaleissa, kuten oikotie.fi, toimitilat.fi ja Kauppalehden toimitilaportaalissa sekä tietysti omilla toimitilaa.fi – sivuillamme. Toimitilaa.fi sivuilla käy kuukausittain jopa 4000 kävijää!!! Markkinoimme myös kohteita paikanpäällä erilaisin kyltein ja banderollein. Käytämme kohdemarkkinoinnissa lisäksi lehti- ja suoramainontaa sekä telemarkkinointia. Kohdemarkkinointiamme tehostamme nykyisin paljon myös sosiaalisen median kautta.

Toimitilavälitystä tehokkaasti – vuosittain yli 200 kohdetta!!!

Toimitilaa.fi – välitysprosessiin voit tutustua tässä

Toimitilavälitys Toimitilaa.fi Oy