09 3540 2220

info@toimitilaa.fi

LAILLISTETTU KIINTEISTÖVÄLITYSLIIKE TOIMITILAA.FI OY

Toimitilavälitystä Porvoossa, Helsingissä,
Espoossa, Vantaalla ja muualla Uudellamaalla

Toimitilaa.fi Oy on perustettu vuonna 1991, mutta kaupallisen toimitilavälityksen yritys aloitti 2011. Liikevaihto viime tilikaudella oli noin 650’000€ ja välitettyjä kohteita kertyi yli 300. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Porvoon vanhassa kaupungissa. Asiakkaita palvellaan Loviisasta Kirkkonummelle. Päämarkkina-alueet ovat pääkaupunkiseutu ja Porvoo, mutta yksittäisiä asiakkaita on ympäri Suomea.

Henkilöstömme

Päävastuu myynnistä on KTM, LKV Antti Soiviolla. Pitkä kokemus toimitilavälityksestä ja erilaisesta kiinteistökehityksestä antaa asiakkaillemme takuun siitä, että kaikenlaiset kohteet välitetään mahdollisimman nopeasti ja aina parhaaseen markkinahintaan.

Sopimusten ja kauppakirjojen laadinnasta vastaa OTM, LKV, kaupanvahvistaja Riikka Tuominen. Vahva juridinen osaaminen varmistaa, että kaikki sopimukset on tehty lain ja asetusten mukaan sekä hyvää välitystapaa noudattaen. Riikka Tuominen osallistuu myös aktiivisesti kohdenäyttöihin, laatii arviokirjat ja toimii yrityksen kaupanvahvistajana kiinteistökaupoissa.

Kohdemarkkinointi on FM Sanna Puiston vastuulla. Pitkään journalistina työskennellyt Sanna muokkaa kohteista osuvat esittelyt, tuo esiin faktat selkeästi ja tarkasti sekä ottaa kohteista kattavat ja houkuttelevat kuvat. Markkinoimme kohteita niin sosiaalisessa mediassa, lehti- ja suoramarkkinointina sekä paikan päällä erilaisin kyltein ja banderollein.

Myynti- ja välitystyössa Antti Soiviota avustaa KTM, LKV Maria-Sofia Puhakka. Maria-Sofialle on karttunut monipuolinen osaaminen rahoitusalan yrityksen palveluksessa rahoituksesta, riskienhallinnasta ja sopimushallinnosta. Kiinnostus kiinteistövälitykseen ja hyvä kaupallinen koulutus takaavat myös asiantuntevat kohdenäytöt.

Yrityksen motto on: Kohteet välitetään ekonomin innolla ja juristin tarkkuudella!!!