09 3540 2220

info@toimitilaa.fi

LAILLISTETTU KIINTEISTÖVÄLITYSLIIKE TOIMITILAA.FI OY

Toimitilaa.fi Oy on perustettu vuonna 1991, mutta kaupallisen toimitilavälityksen yritys aloitti 2011. Liikevaihto viime tilikaudella oli noin 550’000€ ja välitettyjä kohteita kertyi yli 200. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Porvoon vanhassa kaupungissa. Asiakkaita palvellaan Loviisasta Kirkkonummelle. Päämarkkina-alueet ovat pääkaupunkiseutu ja Porvoo, mutta yksittäisiä asiakkaita on ympäri Suomea.

Yrityksen palveluksessa ovat:

Päävastuu myynnistä on KTM, LKV Antti Soiviolla. Pitkä kokemus toimitilavälityksestä ja erilaisesta kiinteistökehityksestä antaa asiakkaillemme takuun siitä, että kaikenlaiset kohteet välitetään mahdollisimman nopeasti ja aina parhaaseen markkinahintaan.

Sopimusten ja kauppakirjojen laadinnasta vastaa OTN, LKV, kaupanvahvistaja Riikka Tuominen. Vahva juridinen osaaminen varmistaa, että kaikki sopimukset on tehty lain ja asetusten mukaan sekä hyvää välitystapaa noudattaen. Riikka Tuominen osallistuu myös aktiivisesti kohdenäyttöihin, laatii arviokirjat ja toimii yrityksen kaupanvahvistajana kiinteistökaupoissa.

VT, OTM Johanna Karlsson osallistuu toimitilavälitykseen sekä kiinteistöjuridiikkaan. Varatuomarin kokemus ja auktoriteetti niin myyntityössä kuin sopimusneuvotteluissa on iso etu.

Kohdemarkkinointi on tradenomi Susanne Walleniuksen vastuulla. Kymmenen vuoden kokemus erilaisen markkinointimateriaalin tuottamisesta sekä erityiskiinnostus sähköiseen markkinointiin varmistaa, että kohteemme on aina potentiaalisten asiakkaittemme löydettävissä niin hakupalveluissa, somessa, lehdissä ja kohteilla.

Yrityksen motto on: Kohteet välitetään ekonomin innolla ja juristien tarkkuudella!!!